Purihot - mnenja, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?
Zdravje

Purihot – mnenja, cena, kje kupiti, sestavine, kako deluje?

krema Purihot za fuge, ki se uporabljajo v različnih bolezni gibalnega aparata. Glede na podatke na spletni strani proizvajalca te kreme je sestavljena iz popolnoma naravnih sestavin. Zaradi svoje sestave lažje bolezni sklepov.
upoštevati, kako učinkovito je to orodje.

Kaj je to krema Purihot?

je sestavljen iz popolnoma naravnih sestavin. Glavne aktivne sestavine samo dve:

Hondroitin je snov, ki vpliva na proizvodnjo hialuronske kisline. To povzroča krepitev vezivnega tkiva v sklepu. Na prvem mestu je vedno močnejše hrustanca, kit in vezi. Poleg kondroitin povzroča analgetični učinek in učinek na

regeneracijo hrustanca.

Druga komponenta je glukozamin

neposredno vpliva prehrane rege. Po navedbah proizvajalca glukozamin je snov, zaradi katere se obnovljene skupno. Prav tako preprečuje uničenje spoja.

Lahko

Takšne informacije o sestavi, je na voljo na uradni spletni strani, kjer jih prodajajo kremo. Nič več opis o sestavnih delih ni prikazana.

objava oblika Purihot

Na voljo v obliki kreme, ki je v belem plastičnem vsebniku. Pravi, da je to smetana “bio-active” in ne vsebuje konzervansov. Kot tudi navedeno, da je ta 100% naravnega izvora. Na splošno velja, pozicioniranje sama kot kreme, ki bodo lajšanje bolečine za kratek čas.

Kaj učinek kreme?

Skupni učinek sestavin ima kompleksen učinek na spoju. Na račun kondroitin in glukozamin tvorjen z naslednjim ukrepa:

Katere so indikacije in kontraindikacije?

Seznam indikacije za uporabo kreme ni natančno opredeljen na spletni strani. Podatki, pravi naslednjim:

  1. Krema je učinkovito sredstvo za bolečine.
  2. regenerira hrustančno tkivo.
  3. pomaga pri takšnih boleznih, kot artritisa ali osteoartritisa.
  4. Zelo učinkoviti pri osteohondroze.

bolezni, kot so artritis, artroze in osteohondroze so po naravi so kronična. Takšne spremembe so zelo težko zdraviti. Proizvajalec trdi, da je krema za obvladovanje in Purihot takih bolezni, za 10 dni. To je glava na spletni strani, ki prodaja kremo.

na seznamu kontraindikacij, njene na spletni strani samo še. Zato ni znano, kaj se lahko pojavijo neželeni učinki pri uporabi teh orodij. Verjetno, se domneva, ko bo vse naravno, kaj kontraindikacije in neželene učinke.

Kako uporabljati kremo?

Moraš vzeti majhno količino kreme in se uporabljajo na problematiko. Treba je uporabiti 3-krat na dan.

Stroški te kreme več kot 2 tisoč rubljev. Zato je vredno razmisliti, ali je tako učinkovita za tak denar.

Analogi Purihot

Na trgu obstajajo analoge smetane Purihot. Ti vključujejo Gelni balzam 911 hondroitin, ki se prodajajo v lekarnah. Sestava dodatek blizu smetane Purihot, tako da lahko, da se jim kolegi.

gre zaupati tako orodje?

Purihot krema za zdravljenje bolezni sklepov postavlja številne dvome o njeni učinkovitosti in varnosti. Prva stvar, ki skrb naj pomanjkanje dodatka na policah v lekarnah. Kupi to kremo samo na uradni spletni strani, kjer si lahko

tudi izvedeli informacije, ki je napisana zgoraj.

Druga vprašljiva značilnost je pomanjkanje navodil, ki bi morala biti v vsakem dodatku. Informacije na spletni strani, v resnici, ne daje jasne informacije o smetano. Manjkajoče predmete, kot so kontraindikacije in stranskih učinkov. V bistvu, če je dodatek popolnoma varna in ne povzroča neželenih učinkov, to je vedno navedeno v navodilih. Krema Purihot se ni zdelo potrebno, da zagotovi takšne informacije za ljudi.

Zadnja točka, ki jo povzroča skrbi je pomanjkanje zanesljivih kliničnih raziskavah. Spletna stran vsebuje malo informacij v zvezi s tem vprašanjem. Na prvi pogled ni videti verodostojno. Po obravnavi postane jasno, da je verjetnost, da so bili res zelo nizka. Ta ugotovitev je sestavljena iz naslednjih:

Na internetu lahko najdete veliko pozitivne povratne informacije po uporabi kreme Purihot. To ti psevdo pregledi, ki so napisana v komercialne namene. Zato se jim ne bi smeli zaupati 100% in kupiti to kremo. Bolezni sklepov, se morate posvetovati z zdravnikom, saj je bolezen vedno napreduje.

Poleg tega na spletni strani ni podatkov o uporabi pri

nosečnicah ali pri otrocih. Ni podrobno opisan mehanizem delovanja osnovnih snovi. Ni znakov, kaj farmakološki skupini pripada. Ni podatkov o politikah hrambe in rokih trajanja.

Učinkovitosti Purihot

Kljub smetano, je mogoče izračunati, da mora biti učinkovita načeloma. Na to vprašanje je treba razumeti v podrobnosti. Krema vsebuje dve snovi hondroitin in glukozamin, ki vplivajo na stanje rege. Nedvomno imajo te snovi pozitiven učinek na potek bolezni mišično-skeletnega sistema. Samo tukaj aktivne snovi, ki so v kreme na spoju se skoraj ne sodijo. Zato prihaja do vpliva na hrustanca. Očitno je, da je učinkovitost kreme veliko pretirana.

V skladu z navodili na spletni strani, krema pomaga pri boju proti artritisu in osteoartritisa. Uporaba takega pripravka, omogoča, da se znebite teh bolezni. Sliši se precej verjetna. Glede na to, da ima artritis in osteoartritis v večini primerov kroničnih. Tak postopek ni mogoče popolnoma pozdravi, lahko samo upočasnjujejo proces uničenja hrustanca. Bolezni s tekom se obravnavajo le celostno z uporabo tablet in injekcij v skupnem votlini. Le na ta način lahko vpliva na skupno in zmanjša bolečino. Zato je za uporabo Purihot kot sredstvo za odpravo artritisa in osteoartritisa je nesmiselno.

Smetana same pozicije kot orodje, boji bolečine. V trdil sestavi ni važno,

kar bi imelo neposreden protibolečinski učinek. Je pokazala, da je hondroitin povzroča to dejanje. Treba je razumeti, da je hondroitin vpliva le hrustanca. Ko se to zgodi, in popravilo elastičnost v skupnih povečuje, in sklepni površina je manjša od drgnejo med seboj. Potem izginejo bolečine. Ampak kot snov v spoju ne prodre, se zgornji postopek ni oblikovan. Zato se bolečina ne zmanjša, vendar le napreduje.

Ali je vredno nakupa?

Stroški kreme na spletni strani, je več kot 2000. Učinkovitost smetane Purihot vprašljiva. Ob pojavu simptomov v bolečine ali neugodja se posvetujte z zdravnikom. Krema za nakup zaradi dobrega oglaševanja in kupljenih mnenj na internetu.

Zdravka Hrvat

Blog vodi mladi nutricionist koji voli zdrav životni stil i majku, kao što autorica piše o sebi. Njihova energija, strast i kreativan stav za stvaranje fascinantnog prostora na blogu mogu impresionirati. Ona objavljuje recepte za zdrava jela koja imaju velik utjecaj na tijelo i dušu. Iz perspektive profesionalaca i praktičara, ona široko i lako opisuje razne vrste recenzija koje preporučuje svojim čitateljima.

Istinski entuzijasta sa sklonostima i jedinstvenom predanošću zdravom načinu života koji je čini sretnom osobom u svijetu koja, čini se, ispunjava ono što radi. Uspjela je steći vjernu čitateljsku publiku, koju čine ljudi koji se također žele brinuti o svom tijelu i dobrobiti - uostalom, poznato je da je čovjek psihosomatska cjelina i da sva područja u kojima radi moraju biti osmišljena , Svjestan je toga i svog znanja koje žele podijeliti s drugima na vrlo pristupačan način. No najvažnije je da način na koji živi može biti zabavan i natjerati ga da preuzme stvari u svoje ruke i učini nešto dobro za sebe.

Mogoče ti bo všeč tudi ...