Detonic od cistitis - negativne komentarje, mnenja, cena, uradna spletna stran
Zdravje

Detonic od cistitis – negativne komentarje, mnenja, cena, uradna spletna stran

Več kot 50% žensk v UE je kdaj doživela simptome cistitisa ali več resno soočajo s to boleznijo. Za zdravljenje te bolezni in njenih posledic je bila razvita tablete Detonic. Po statističnih podatkih Svetovne zdravstvene organizacije: ženske trpijo cistitis v 30-krat pogosteje kot moški. To je dodatek, namenjena predvsem za ženske (kot je sestava vsebuje sestavine, ki jih je ženskega telesa, ki so potrebne), in tako, pa si poglejmo, kaj pomeni dodatek.

Kaj je Detonic?

Detonic tablete za zdravljenje cistitisa, in sicer znebi konstantne nujnosti, bolečine in vnetja sluznice. Na osnovi 100%

naravnih in naravno sestavo. Vpliv na sluznico –

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

zmanjšanje vnetja in s tem odstranitev simptome bolezni, in po popolnoma sama bolezen

.

Izdelki izpolnjujejo tehnične predpise carinske unije.

Kako izgleda embalaža: koliko tablete

Pakiranje fotografije, ki ste jih videli zgoraj. Je bele barve s turkizno lisami, kasneje pa bomo dodali še nekaj fotografij.

Paket vsebuje samo 15 tablet. Kar je dovolj, glede na različne stopnje uporabe v 5 -. 8 dni

Sestavek tablet Detonic

Del Detonic vsebuje veliko vitaminov in mikroelementov, zaradi česar je tudi kompleks za zaščito telesa. Toda glavne aktivne sestavine, ki se uporabljajo za zdravljenje cistitisa je:

 1. brusnice ekstrakt – vsebuje arbutin, maščobna olja, bioflavonoide, tanini. Bogato z vitamini A in C. diuretika vpliva procese v telesu, ima protivnetni učinek na sluznico. Ima protivirusne in tonik lastnosti.
 2. Planika ekstrakt – to je dokaj pogosta zelišče za zdravljenje ženskih težav. Se uporablja v številnih pravnih sredstev zoper cistitis. Sestavljena je iz tanina, galna kislina, hidrokinona in drugih komponent. Ima baktericidno in antiseptično na sečnih poti in telo na splošno.
 3. preslice ekstrakt – vsebuje velike količine organskih kislin, tudi silicijevo kislino, tanini, flavonoidi. Izboljša obrambo telesa pred patogenih mikrobov in bakterij. Zaradi visoke vsebnosti silicija pozitivno vpliva na delovanje vezivnega tkiva in sluznice. Naravni čistilec telesa.
 4. Izvleček brusnic – vsebuje veliko arbutin. To je tudi glavni vir polifenolnih spojin. Poveča vsebnost kislin v sečevodu, jo varuje pred bakterijami. Ima protivnetni učinek.

Ta Detonic vključuje številne vitamine: A, B1, B3, B5,

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

D3, B9, B6, E. Najpomembnejši vitamin vitamina C . To je bistvena sestavina pri zdravljenju cistitis in drugih bolezni sečnih poti.

Kako Detonic?

 • lajša bolečine, v prvi stopnji, ima analgetični učinek.
 • Zmanjša število potovanj v WC -., Ki je, normalizira delo in naloge sečil in spolovil
 • Odpravi vnetje sluznice. Prva ima protivnetno in antibakterijsko in antiseptično.
 • Popolnoma zdravi cistitisa

Pred uporabo se prepričajte, da se posvetuje s svojim zdravnikom!

Ročni Detonic

Poskrbite, Detonic samo. Preprosto sledite navodilom, ki leži v paketu:

 • Pijača 1 tableto -. 2-krat na dan
 • Naj orodje za 30-60 minut pred obroki, tj. na

  prazen želodec.

 • piti obilo tabletke vodo -. Najmanj 150 ml (samo voda)
 • Tečaj 28 -. 30 dni

Podrobnejša navodila se nahajajo v paketu.

Kontraindikacije in neželeni učinki

Ni priporočljivo za ljudi, ki imajo individualno prenašate komponent. Osebe z alergijami na vse komponente.

Prav tako ni mogoče sprejeti ženske, ki so trenutno noseče ali dojijo.

Kje kupiti Detonic?

Detonic kupiti na je lekarna nemogoče, je mogoče kupiti na uradnih spletnih straneh distributerjev. Kakšna je razlika uradne spletne strani od goljufije do goljufivih spletnih strani prodajajo ponaredek. Da bi razumeli to zelo preprosto, saj lahko cena prenizka – do …, kar pa ne drži. Nakup Detonic, katerega cena je realna (običajno …) pri dobaviteljih uradni strani:

Stroški: cena

Cena Detonic je … s popustom. Zaloga blaga v uradnih trgovinah ne vedno. Ampak, to je dovolj, da se malo počakajte in ga lahko naročite te tablete na najboljše za sebe stalo.

Zdravka Hrvat

Blog vodi mladi nutricionist koji voli zdrav životni stil i majku, kao što autorica piše o sebi. Njihova energija, strast i kreativan stav za stvaranje fascinantnog prostora na blogu mogu impresionirati. Ona objavljuje recepte za zdrava jela koja imaju velik utjecaj na tijelo i dušu. Iz perspektive profesionalaca i praktičara, ona široko i lako opisuje razne vrste recenzija koje preporučuje svojim čitateljima.

Istinski entuzijasta sa sklonostima i jedinstvenom predanošću zdravom načinu života koji je čini sretnom osobom u svijetu koja, čini se, ispunjava ono što radi. Uspjela je steći vjernu čitateljsku publiku, koju čine ljudi koji se također žele brinuti o svom tijelu i dobrobiti - uostalom, poznato je da je čovjek psihosomatska cjelina i da sva područja u kojima radi moraju biti osmišljena , Svjestan je toga i svog znanja koje žele podijeliti s drugima na vrlo pristupačan način. No najvažnije je da način na koji živi može biti zabavan i natjerati ga da preuzme stvari u svoje ruke i učini nešto dobro za sebe.

Mogoče ti bo všeč tudi ...